Novice - Portorož in Piran
SI
Povpraševanje
SI

Novice

20.2.2015

Najboljši slovenski kolesar Luka Mezgec promotor Hotelov Bernardin

V okviru kolesarske prireditve Adria Bike Show, ki se bo odvijala od 27.2. do 1.3.2015 v Izoli, sta najboljši slovenski kolesar Luka Mezgec in Marko Jazbec, predsednik uprave družba Hoteli Bernardin, podpisala pogodbo o sodelovanju. Luka Mezgec bo promotor družbe Hoteli Bernardin in v času kolesarskih priprav v Sloveniji. 

Luka Mezgec

Najboljši slovenski kolesar lanskega leta na cestnem kolesu tekmuje od leta 2010. Leta 2013 se je pridružil nizozemski profesionalni ekipi Argos Shimano, katere član je še danes, le pod imenom Giant Alpecin. Lansko sezono je zmagal pet etap na dirkah svetovnega pokala (WorldTour), na odru za zmagovalce pa je stal kar desetkrat. Je prvi slovenec, ki je dobil etapo na dirki po Italiji (Giro d'Italia). Na kolesarsko sezono se pogosto pripravlja v hotelih družbe Bernardin.

»Tekmovalno sezono začnem že v mesecu februarju, zato moram večji del zime preživeti na kolesu. Živim na Gorenjskem, kjer temperature v zimskem času niso prijazne do kolesarjev, zato se pogosto zapeljem do slovenske obale, kjer vedno najdem idelane pogoje za trening. Ugodna klima, razgibane ceste in kvalitetna hotelska ponudba so zagotovilo, da prve dirke vedno začnem dobro pripravljen.«

Pojdi na seznam
On-line rezervacija
Namestitev
Prihod Odhod
+386 (0) 5 674 22 20 booking@portoroz.si  
Posebna ponudba