Novice - Februar 2015 - Portorož in Piran
SI
Povpraševanje
SI

Novice - Februar 2015

20.2.2015

Najboljši slovenski kolesar Luka Mezgec promotor Hotelov Bernardin

V okviru kolesarske prireditve Adria Bike Show, ki se bo odvijala od 27.2. do 1.3.2015 v Izoli, sta najboljši slovenski kolesar Luka Mezgec in Marko Jazbec, predsednik uprave družba Hoteli Bernardin, podpisala pogodbo o sodelovanju. Luka Mezgec bo promotor družbe Hoteli Bernardin in v času kolesarskih priprav v Sloveniji.
Preberite več
18.2.2015

Javno zbiranje ponudb za oddajo gostinskega lokala v najem

Aerodrom Portorož objavlja javno zbiranje ponudb za oddajo gostinskega lokala v terminalu letališča Portorož na naslovu Sečovlje 19, 6333 Sečovlje, v najem. Vabimo vas, da oddate ponudbo.
Preberite več
11.2.2015

Objemi Piran in ulovi zaklad

Piran čaka tiste, ki gledajo s srcem in znajo uživati v drobnih stvareh. Njegov brezčasni šarm nahrani dušo in zahotelo se vam bo, da bi ga kar ... objeli. Hm, zakaj pa ne? Popestrite vaš naslednji obisk s kvizom Objemi Piran. Iskanje pravilnih odgovorov vas bo popeljalo na sprehod po srednjeveškem mestecu in mimogrede ga boste še bolje spoznali, odkrili njegove skrivnosti in zadihali skupaj z njim.
Preberite več
10.2.2015

Portorož in Piran v varnem zavetju pred zimo

Ko drugje v Evropi cele tedne vladajo zimske razmere z meglo, s snegom in temperaturami pod ničlo, si lahko v Portorožu ali Piranu privoščite kavico kar zunaj na terasi ter uživate v razgledu na modro morje, bleščeče nebo in zasnežene Alpe v daljavi. V centrih dobrega počutja lahko plavate v topli morski vodi, se razvajate v savnah ali na masažah. Ugodna mikroklima pa dopušča tudi razne aktivnosti na prostem.
Preberite več
On-line rezervacija
Namestitev
Prihod Odhod
+386 (0) 5 674 22 20 booking@portoroz.si  
Posebna ponudba