Novice - Portorož in Piran
SI
Povpraševanje
SI

Novice

21.1.2015

Vabilo na predstavitev novega spletnega rezervacijskega sistema PHOBS

Destinacija Portorož & Piran bo v letošnjem letu bogatejša za novo pridobitev, enoten spletni rezervacijski sistem. Turistično združenje Portorož se je po zgledu hrvaške Istre, ki tak sistem že ima, odločilo za programsko opremo Phobs. V Sloveniji nekateri posamezni ponudniki oziroma hoteli ta sistem že uporabljajo, Turistično združenje Portorož pa bo v rezervacijski sistem združilo turistične ponudnike na celotni destinaciji. Uporabniki bodo v sistem dostopali preko spletne strani www.portoroz.si, kjer jim bodo na voljo konkretne informacije o namestitvenih objektih z opisi, slikami, o dostopnosti, paketih, s ponudbo v in izven sezone ter first in last minute ponudbo.

Rezervacijski sistem bo deloval kot vedno aktualen, virtualen katalog, saj boste ponudniki lahko sami sproti spreminjali in dodajali svoje podatke v sistemu. Na uporabnike bo vplival v fazi izbire dopustniške destinacije, saj bodo imeli pregled nad trenutno razpoložljivostjo kapacitet in še v istem trenutku opravili rezervacijo.

Vabimo vas na brezplačno predstavitev rezervacijskega sistema PHOBS, kjer vam bomo razložili, kako se lahko ponudniki namestitev v občini Piran vključite v sistem in kako bo to doprineslo k vaši dejavnosti.

Predstavitev bo v sredo, 28. 1. 2015, ob 17. uri v sejni dvorani Krajevne skupnosti Portorož, Obala 16.

Vljudno vabljeni!
Pojdi na seznam
On-line rezervacija
Namestitev
Prihod Odhod
+386 (0) 5 674 22 20 booking@portoroz.si  
Posebna ponudba