Novice - Portorož in Piran
SI
Povpraševanje
SI

Novice

15.4.2014

Tekmovanje v kuharskih veščinah avtohtonih lokalnih ali regionalnih posebnosti (3. etapa)

12 skupin osnovnošolcev severne Primorske, Novega mesta in Ljubljane je včeraj v restavraciji  Hotela Mirna (LifeClass hotels & spa) pričaralo kulinarično popotovanje v čas naših prednikov.

Petčlansko komisijo so sestavljali: Maja Križmančič, izvršna direktorica za hotelsko operativo v LifeClass Hotels & Spa, Jadran Furlanič, direktor turističnega združenja Portorož, Črt Butul, nastajajoča kuharska zvezda in Chef na Domačiji Butul, Milan Graj, Chef in idejni vodja v restavraciji Grad Socerb, ter Kristjan Markežič, kuhar v Grand hotelu Portorož.

V finale so se uvrstili:

·         Štokavci, OŠ Frana Erjavca Nova gorica, z viščo, mirenskimi prazničnimi štruklji in čemaževimi velikonočnimi prigrizki,

·         Vrzotki, OŠ Dornberk, z močnikom z vrzotami, polento s pršutovim točem in zeliščno frtaljo,

·         Likof, OŠ Dragotina Ketteja Ilirska Bistrica, z repno joto, brkinskimi štruklji in polnjenimi slanimi polži.

Čestitamo!

Pojdi na seznam
On-line rezervacija
Namestitev
Prihod Odhod
+386 (0) 5 674 22 20 booking@portoroz.si  
Posebna ponudba