Novice - Portorož in Piran
SI
Povpraševanje
SI

Novice

12.2.2014

Tina Maze na Berlinalu vabi v Slovenijo

Tina Maze v času mednarodnega filmskega festivala Berlinale 2014, od 6. do 16. februarja, obiskovalce Potsdamer Platza vabi v Slovenijo. Oglaševanje je plod sodelovanja Slovenske turistične organizacije v okviru SPIRIT Slovenija in Tine Maze, še vedno aktualne nosilke naziva svetovne prvakinje v smučanju v letu 2013. Oglasni video se ponovi kar 20-krat na dan.

Z osvojitvijo prvega zlata za Slovenijo na Zimskih olimpijskih igrah je oglaševanje v Berlinu pridobilo na aktualnosti. "Zadovoljni smo, da se nam je poleg vseh prizadevanj za promocijo turizma Slovenije nasmehnila sreča: glavna protagonistka oglaševalske akcije, Tina Maze, je poskrbela za uspeh in atraktivnost našega sodelovanja in s tem znova potrdila, da je prava osebnost za dvig prepoznavnosti in ugleda Slovenije," je povedala Majda Rozina Dolenc, vodja predstavništva SPIRIT Slovenija v Nemčiji.

 • Oglaševanje Slovenije s Tino Maze pred vhodom v dvorano Gloria Palast, prizoriščem filmskih premier z znamenito rdečo preprogo na Potsdamer Platzu.
  Oglaševanje Slovenije s Tino Maze pred vhodom v dvorano Gloria Palast, prizoriščem filmskih premier z znamenito rdečo preprogo na Potsdamer Platzu.
 • V času Berlinala se pred dvorano Gloria Palast zbirajo množice ljudi. Fotografija je posneta 8. 2. pred prihodom ekipe filma "Monument Men" (režiser George Clooney in igralci Bill Murray, Matt Damon in John Goodman).
  V času Berlinala se pred dvorano Gloria Palast zbirajo množice ljudi. Fotografija je posneta 8. 2. pred prihodom ekipe filma "Monument Men" (režiser George Clooney in igralci Bill Murray, Matt Damon in John Goodman).
 • Oglaševanje v okviru Berlinala na Potsdamer Platzu poteka vzporedno tudi pred Sony Centrom - Tina Maze vabi v Piran.
  Oglaševanje v okviru Berlinala na Potsdamer Platzu poteka vzporedno tudi pred Sony Centrom - Tina Maze vabi v Piran.
 • Tina Maze na letališču Portorož.
  Tina Maze na letališču Portorož.
 • Tina Maze v Sečoveljskih solinah.
  Tina Maze v Sečoveljskih solinah.
Foto: Majda Rozina Dolenc, vodja predstavništva SPIRIT Slovenija v Nemčiji
Pojdi na seznam
On-line rezervacija
Namestitev
Prihod Odhod
+386 (0) 5 674 22 20 booking@portoroz.si  
Posebna ponudba