Novice - Portorož in Piran
SI
Povpraševanje
SI

Novice

8.5.2014

Mednarodno priznanje Zlato pero za Zgodbo, ki je lahko samo skupna

Studio Kernel je osvojil priznanje za komunikacijski projekt, izveden skupaj s Turističnim združenjem Portorož med lanskim junijem in decembrom. V uvodni fazi prenove destinacijske znamke ''Portorož'' v ''Portorož & Piran'' je to sodelovanje nadgradilo povezovalno vlogo združenja in uresničevalo smernice trajnostnega turizma.

''Zgodba, ki je lahko samo skupna'' je bila zasnovana na javnih predstavitvah in delavnici, vrednotenju lokalnih zgodb in vsebinski prenovi spletne strani www.portoroz.si.

Vita Kernel je ob tem izpostavila: '' Priznanje posvečamo Turističnemu združenju Portorož in vsem turističnim delavcem, ki si v izredno težkih pogojih prizadevajo za prepoznavnost in razvoj slovenskega turizma.''

Na svetovnem ocenjevanju komunikacijske prakse ''Zlato pero'' se Slovenija uvršča med najbolj uspešne evropske države, kar je ponovno dokazala tudi letos, ko se je po številu priznanj med evropskimi državami uvrstila najvišje. Ob Studiu Kernel so štiri prestižna priznanja osvojili v agenciji Pristop in eno v Zavarovalnici Triglav.

10. junija bodo v Torontu podelili letošnja Zlata peresa, ki jih IABC podeljuje že več kot 40 let. Andrej Krajner, predsednik IABC Slovenija je poudaril, da »slovenski komunikatorji vztrajno dosegamo izstopajoče rezultate, kar je spodbudno in pomeni, da imamo zelo kakovostne komunikatorje v mednarodnem merilu ter hkrati kot država velik ugled v stanovskem združenju na svetovni ravni«.

Gold Quill Award je komunikacijska nagrada, ki jo podeljuje mednarodno združenje IABC (International Association of Business Communicators) in nagrajuje visoke standarde komuniciranja organizacij v svetovnem merilu.

Pojdi na seznam
On-line rezervacija
Namestitev
Prihod Odhod
+386 (0) 5 674 22 20 booking@portoroz.si  
Posebna ponudba