Novice - 2013 - Portorož in Piran
SI
Povpraševanje
SI

Novice - 2013

Portorož, 29.12.2013

Zmagovalna penina Portorož 2013

Druga izdaja festivala je postregla s širokim naborom odličnih penin, včeraj pa je bila razglašena tudi letošnja zmagovalka. Številni obiskovalci so uživali na slavnostni prireditvi s koncertom arij iz znanih operet.
Preberite več
13.12.2013

Dobrodelni golf turnir na Aerodromu Portorož

Moto letošnjega dobrodelnega golf turnirja je razmigati se in obenem dobrodelno prispevati Osnovni šoli Sečovlje za šolske malice učencem, ki si tega ne morejo privoščiti.
Preberite več
13.12.2013

Destinacija Portorož & Piran predstavlja prenovljen portal www.portoroz.si

Destinacija Portorož & Piran se ponaša z enim najsodobnejših destinacijskih portalov v Sloveniji. Letos zabeležili že 850.000 obiskov.
Preberite več
13.12.2013

Destinacija Portorož & Piran predstavljena na velikem turističnem sejmu v Turčiji

Od 4. do 8. decembra 2013 je v turškem velemestu Izmir ob Egejskem morju potekal velik turistični sejem in konferenca »Travel Turkey Izmir«. Na sejmu se je kot edina iz Slovenije udeležila tudi skupaj s turističnim združenjem Portorož in Hoteli Bernardin ter Casinojem Portorož, ki so predstavljali celotno destinacijo Piran in Portorož ter širše. Zanimanje turških organizatorjev potovanj (t. i. tour operatorji) je bilo precejšnje in v kratkem lahko pričakujemo prve turške turiste.
Preberite več
10.12.2013

Brezplačni avtobusni prevozi na Silvestrovo

Občina Piran bo na Silvestrovo, od 31. 12. 2013 do 1. 1. 2014, organizirala brezplačne prevoze na relaciji Piran AP – Portorož – Lucija – Piran AP. Tako kot lani, bomo tudi letos brezplačne prevoze izvajali z večjim avtobusom, ki bo vozil po veljavnem voznem redu, brezplačno od 21. ure zvečer do 4. ure zjutraj.
Preberite več
Portorož, 9.12.2013

Predstavitev aktivnosti in programa dela Turističnega združenja Portorož Občinskemu svetu in Odboru za turizem Občine Piran

V ponedeljek, 9. 12. 2013, smo Občinskemu svetu in Odboru za turizem Občine Piran predstavili aktivnosti in delovanje Turističnega združenja Portorož.
Preberite več
12.11.2013

Destinacija Portorož & Piran bo rasla skupaj z lokalnimi zgodbami

Slovenski turizem se bo pri trženju opiral na pripovedovanje zgodb. V Turističnem združenju Portorož, g.i.z., je projekt oblikovanja prepoznavnih zgodb že v teku. Turistično združenje Portorož je kot nosilec oblikovanja regionalne destinacijske organizacije Istra-Kras prejelo soglasje Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo za sofinanciranje projekta.
Preberite več
Prve »slane znamke« na svetu bodo predstavljene v Piranu, 1.10.2013

The first “salty stamps” in the world presented in Piran

Pošta Slovenije bo v sodelovanju z Občino Piran, Akvarijem Piran, Piranskimi solinami, Filatelistično zvezo Slovenije in Filatelistično-numizmatičnim društvom Piran, Portorož, v petek, 27. septembra letos, ob 12. uri, pripravila promocijo priložnostnih poštnih znamk z motivi živalstva slovenskega morja. Slovesna predstavitev priložnostnih poštnih znamk bo v prostorih Gledališča Tartini v Piranu.
Preberite več
6.8.2013

Destinacija Portorož in Piran obogatila kulinarični vikend na avstrijskem Koroškem

Turistično združenje Portorož je minuli konec tedna, 3. in 4. avgusta, predstavljalo turistično destinacijo Portorož & Piran na kulinaričnem vikendu v Rikarji vasi na avstrijskem Koroškem.
Preberite več
3.8.2013

Uživajmo podeželje: prvi kolesarsko-pohodniški vodnik po Slovenski Istri

Brošura Uživajmo podeželje je prvi vodnik, v katerem so opisane kolesarske, pohodniške in konjeniške poti po vsej Slovenski Istri.
Preberite več
Bernardin, 12.7.2013

Novosti na plaži Bernardin in prenovljen bazen Metropol

Med pomembnejšimi novostmi na slovenskih obalnih kopališčih sta v tem poletju posodobljena plaža Grand hotela Bernardin in prenovljen bazen Metropol v Portorožu.
Preberite več
On-line rezervacija
Namestitev
Prihod Odhod
+386 (0) 5 674 22 20 booking@portoroz.si  
Posebna ponudba