Portorož in Piran
SI
Povpraševanje
SI

Oddih za dušo in telo

Odeti v blagodejno mediteransko podnebje boste takoj začutili vpliv morskega zraka, ki bo nežno ovil vse vaše čute in vas sprostil. Poskrbite za zdrav začetek dneva s pestro ponudbo sveže lokalne hrane in si privoščite lepotno razvajanje ob blagodejnih učinkih tretmajev z naravnimi morskimi produkti. Negujte svojo dušo in telo s paleto vrhunskih body & mind storitev wellnessa ob morju. Privoščite si brezskrbno poležavanje na ekskluzivni plaži Meduza LifeClass. Za popoln zaključek dneva pa poiščite svoj notranji mir v skritih kotičkih umirjene mediteranske pokrajine – sami ali v družbi vaših najdražjih.


Blagodejni vplivi mediteranskega podnebja

Milo podnebje, veliko sončnih dni in prijeten obmorski okoliš. Naj vas vonji in prizori Mediterana popeljejo v umirjeno ravnovesje duha in telesa ter napolnijo z novo življenjsko energijo. Izkoristite lokalno ponudbo prilagojene prehrane in popestrite svoj jedilnik s kakovostno kulinariko, ki ne samo nahrani telo, temveč tudi okrepi vaše zdravje.

 

Poskrbite za telo z dragocenimi učinkovinami morja

Morje je že od nekdaj poznano kot vir številnih zdravilnih in lepotnih učinkovin. Privoščite si enega od številnih spa tretmajev z izdelki iz lokalnih solin. Naj naravna morska sol in bogato morsko blato nahranita vašo kožo ter očistita telo strupov, ki se kopičijo ob napornem življenjskem tempu.

 

Sproščeno v nov dan

Odkrijte številne skrite kotičke, ki so kot nalašč za sproščanje in iskanje notranjega ravnovesja. Ne glede na to, ali vam je bolj pisana na kožo plaža, obmorska pečina ali oljčna terasa, obdana z mediteranskim rastlinjem, boste zagotovo našli kotiček zase in za svoje misli. Začnite dan z jogo ob sončnem vzhodu in poskrbite za ustrezen pretok energij v enem od centrov za sproščanje telesa in duha.

 

Pustite se razvajati na vsakem koraku

Zakaj bi se za oddih odločali med morjem in termami, če lahko doživite oboje hkrati? Preizkusite obmorsko termalno ponudbo z vodo Pramorja, privoščite si masažo ali kopel v enem izmed wellness centrov ter poskrbite za okusno, zdravo in edinstveno kulinarično izkušnjo.