Portorož in Piran
SI
Povpraševanje
SI

Poiščite mladostno razigranost v sebi

Razgibana obmorska pokrajina vam ponuja številne možnosti, kako aktivno preživljati skupne trenutke. Raziščite skrivne kotičke s sprehodom po strmih morskih klifih ali pa se pred hotelom Salinera podajte na kolo in se brezskrbno zapeljite po slikoviti pokrajini, ki jo povezuje kolesarska pot Parenzana. Začutite vonj, strast in toplino Mediterana v vsej svoji razsežnosti in se za trenutek umaknite od turističnega vrveža.

Naj vas čar mediteranskih dni in noči zapelje nazaj v vajine najbolj navihane, razigrane in povezane spomine. Popestrite vajine skupne trenutke z drugačnim, aktivnim in pestrim oddihom v osrčju slovenske obale.

Kulinarično razvajanje

Spoznajte obmorske kraje tudi preko izrazitih mediteranskih okusov, ki jih zaznamujejo. Obiščite lokalne domačije, prepustite se gostoljubju domačinov in razvajanju z obilico domačih dobrot in s svežimi lokalnimi proizvodi. Polni okusi vas bodo popeljali na prav posebno popotovanje v istrski svet kulinarike. 

S kolesom v novim dogodivščinam naproti

Od sproščenega obmorskega pohajkovanja, primernega tudi za začetnike, do bolj zahtevnih kolesarskih tur po istrskem podeželju. Spoznajte pestrost Mediterana v vsakem letnem času po številnih urejenih kolesarskih poteh. 

Čari mediteranskih pešpoti

Slikovita obmorska mesteca ponujajo veliko več kot le poležavanje na plaži. Sprehodite se po piranskem obzidju, spoznajte skrite kulturne zaklade ali sprehodite se med oljčnimi nasadi in vinogradi razgibanega istrskega podeželja. Povzpnite se na obmorske klife in uživajte v razgledu, ki v dvoje še toliko bolj očara. Po aktivno preživetem dnevu si privoščite še regeneracijo s sproščujočo masažo v enem od lokalnih spa centrov. 

Morski užitki
Oglejte si obmorska mesta z druge perspektive. Naj vas morje prevzame in očara z drugačnim pogledom na obmorska mesta. Stopite v stik z naravo in si morske razglede privoščite kar s supa, za bolj glamurozno izkušnjo pa se podajte na krajše jadranje ali kulinarični izlet z ladjico.