Portorož in Piran
SI
Povpraševanje
SI

Brezskrbna doživetja za vso družino

Okusite družinske počitnice v objemu prijetnega mediteranskega podnebja v vsakem letnem času. Poleg urejenih peščenih, kamnitih in grajenih plaž, primernih tudi za otroke vseh starosti, izkoristite družinski čas za skupno spoznavanje kulture, tradicije in življenjskega sloga starih obmorskih mest. Podajte se v iskanje skritih arhitekturnih biserov in raziščite očarljive prizore narave v istrskem podeželju.
Pričarajte si brezskrbne počitnice, na katerih si boste lahko starši oddahnili, medtem ko se bodo otroci razigrano podili po neprometnih ulicah in varnih igriščih. Podajte se na nova mediteranska doživetja ali pa jih popeljite v otroški svet wellness razvajanj. 

Plaže, primerne za vso družino

Družinsko čofotanje v zdravem in čistem morju ter učenje prvih samostojnih plavalnih zamahov. Raznolike, urejene in varovane plaže v Portorožu, Piranu, Strunjanu in Fiesi vam bodo ponudile vse za brezskrben oddih. 

Razvajanje tudi za najmlajše

Ob razvajanju odrasli pogosto pozabimo, da občasno tudi najmlajši družinski člani potrebujejo oddih in odklop od vsakodnevnih obveznosti. Naj bodo tudi otroci deležni posebnih razvajanj in wellness tretmajev, ki jih bodo popeljali v mavrični svet mehurčkov in nepozabnih doživetij.  

Digitalno, kulturno in poučno

Spoznajte Piran v popolnoma drugačni luči. Sprehodite se po zgodovinskih mestnih ulicah in  odkrijte arhitekturne posebnosti, ki so jih v mestu pustila različna zgodovinska obdobja. Obiščite multimedijski muzej Mediadom Pyrhani in se zapeljite z digitalnim časovnim strojem vse od antike do današnje podobe obmorskega mesta. 

Spoznajte morski svet

Poglejte v globine morja in v muzeju školjk spoznajte bitja, ki krasijo morsko dno, ter se v akvariju poučite o pestrem podvodnem svetu našega morja. Sprehodite se po Krajinskem parku Sečoveljske soline in spoznajte življenje solinarjev. Ne boste verjeli, kako pestro je življenje ob morju!