Remisens Premium Casa Rosa, Depandansa - Portorož in Piran
SI
Povpraševanje
SI

Hoteli

Remisens Premium Casa Rosa, Depandansa ****

O objektu

Remisens Premium Casa Rosa (4*) je depandansa Remisens Premium Hotela Metropol, s katerim si deli vsebine in storitve. Remisens Premium Casa Rosa se nahaja v bližini plaže in je od centra oddaljena le nekaj minut hoje. Obdaja jo bujno zelenje, medtem ko s svojo lego na vzpetini Sv. Lovrenca ponuja nepozabno lep pogled na Portorož in Marino Portorož.

Remisens Premium Casa Rosa je idealna izbira za družine, ki iščejo aktivne in zabavne počitnice na osončenih plažah Portoroškega zaliva. Medtem ko bodo najmlajši uživali v otroškem kotičku depandanse, lahko odrasli poskusijo srečo v Casinu Portorož, ki je v neposredni bližini.

Novo v 2016

Remisens Premium Casa Rosa v letu 2016 postaja eden izmed nosilcev blagovne znamke Remisens Premium na podlagi naložb, usmerjenih v preureditev sob, hotelske avle ter širjenje in izboljšanje kakovosti celotnih storitev. Remisens Premium Casa Rosa se nahaja v neposredni bližini Remisens Premium Hotela Metropol, njeni gosti pa lahko uporabljajo vse storitve tega Premium hotela kategorije štirih zvezdic.

Poudarki

  • depandansa (4*) v Portorožu, v bližini plaže in obalnega sprehajališča
  • popolnoma prenovljene vse namestitvene enote in avla
  • obdan z bujnim zelenjem
  • vse sobe imajo lastni balkon
Obala 75A, 6320 Portorož

T: +385(0)51 710 444
F: +385(0)51 710 399
Povpraševanje
On-line rezervacija
Namestitev
Prihod Odhod
+386 (0) 5 674 22 20 booking@portoroz.si