Apartma Ogrin - Portorož in Piran
SI
Povpraševanje
SI

Apartmaji, počitniška stanovanja

Apartma Ogrin ***

Apartmaji Ogrin:

Portorož je mondeno turistično mesto z ugodnim mediteranskim podnebjem, čistim zrakom in stoletno zdraviliško tradicijo. V neposredni bližini morja in središča mesta, pa vendarle dovolj oddaljeni od mestnega vrveža, se nahajajo Apartmaji Ogrin. Hiša s prijetno urejeno in negovano okolico nudi veliko zunanjega prostora v prijetnem zavetju palm, oljk in trt ter urejeno parkirišče.

Apartmaji Ogrin so oddaljeni le 400 m od središča Portoroža, kjer se lahko kopate in predajate sončnim žarkom na peščeni portoroški plaži ali pa se aktivno predajate vodnim in drugim športnim dejavnostim. Kraj vabi tudi k nakupom, v večernih urah pa lahko obiščete gledališče, koncerte resne in zabavne glasbe ter se prepustite večerni in nočni zabavi.

V neposredni bližini Apartmajev Ogrin se nahajajo Terme Portorož, Kongresni centri Avditorij, LifeClass in Bernardin ter Casino.

Nastanitev:

  • Apartma za 4 do 6 oseb nudi dve spalnicami, dnevni prostor s kabelsko televizijo in raztegljivim kavčem, kuhinjo in jedilnico. Kopalnica je opremljena s kadjo, umivalnikom, wc-jem in bidejem, na voljo je tudi ločena toaleta. Odlikuje se z dvema velikima terasama s čudovitim pogledom na portoroški zaliv.

  • Apartma 2 za 4–5 oseb nudi dve spalnici, v eni izmed njih je kabelska televizija in raztegljiv kavč, kuhinja z jedilnim kotičkom in dve kopalnici, ki sta opremljeni s tušem, wc-jem in umivalnikom. Odlikuje se z veliko teraso s pogledom na portoroški zaliv.
Prečna pot 11, 6320 Portorož

T: +386 (0)40 626 684
Povpraševanje
On-line rezervacija
Namestitev
Prihod Odhod
+386 (0) 5 674 22 20 booking@portoroz.si