Apartma Alea - Portorož in Piran
SI
Povpraševanje
SI

Apartmaji, počitniška stanovanja

Apartma Alea ***

Dobrodošli v Apartma Alea


Lepo urejen apartma Alea se nahaja v družinski hiši z izjemno lego v objemu narave. Hišo obdaja mešanica mediteranskega grmičevja, dreves, palm, ponaša pa se tudi s čudovitim pogledom na morje.

Vonj morja je pomešan z aromami cvetja, grmičevja in mediteranskega rastja. Ni presenečenje, če v zgornjih jutranjih urah slišite ptičje žgolenje. Škoda bi bilo ne doživeti to prelepo vzdušje.

Lokacija


Apartma je oddaljen le 200 m zračne linije od morja, nahaja se na prvi ulici s stanovanjskimi hišami nad morjem.

Samo 10 minut je hoje do plažerestavracij, šole surfanja. V neposrednji bližini se tam nahaja tudi ponudba odbojke na plaži, smučanja na vodi, izposoje čolnov, tenis igrišč, šole potaplanja, fitnesa, saun, bazenov, Casino ipd. 

Oprema in kapaciteta


Apartma Alea je lepo urejen, sončen, prijeten in prostoren (cca 70 m2).

Kuhinja je opremljena z jedilno mizo, vso posodo, pomivalnim strojem, mikrovalovno pečico, aparatom za avstrijsko/nemško kavo, opekačem za kruh, s klimatsko napravo in s TV sprejemnikom. Iz kuhinje je tudi izhod na teraso in vrt.

Apartma ima dve spalnici – vsaka ima po dve ležišči, veliko sončno kuhinjo, sedežno garnituro, kopalnico, teraso in vrt z ležalniki in mizami. Na voljo je tudi privatno parkirišče.

Apartma nudi krasen razgled na morje.

Brezžični in kabelski internet, 2 kabelski TV in kar 3 visokokakovostne klimatske naprave, ki vam omogočijo enako temperaturo v celem stanovanju.

Vse to vam zagotovi udobje, ki se ga boste še dolgo spominjali.

Vilfanova ulica 30, 6320 Portorož

T: +386 31 854 935
Povpraševanje
On-line rezervacija
Namestitev
Prihod Odhod
+386 (0) 5 674 22 20 booking@portoroz.si