Apartmaji Vila Piranesi - Portorož in Piran
SI
Povpraševanje
SI

Aparthoteli

Apartmaji Vila Piranesi ***

Vzemite si čas zase in za lepa doživetja v življenju. Preživite dragocene trenutke in se razvajajte v mestnem jedru majhnega ribiškega mesteca Piran, v Vili Piranesi. Zgodbe zgodovine, očarljiva sredozemska narava, toplina sonca in srčnost ljudi kličejo po doživetjih. Sprehod po starih mestnih ulicah, vam bo počasi razkrival utrip mesta.

Apartmaji

V Vili Piranesi se nahaja 17 novih, sodobno opremljenih in klimatiziranih apartmajev, v velikosti od 25 do 42m2 za 2 osebi in z raztegljivim kavčem v dnevni sobi za do dva otroka.

Vsak apartma vsebuje:

  • prostorno dnevno sobo z raztegljivim kavčem, televizijskim sprejemnikom in telefonom, jedilno mizo, kuhinjo s hladilnikom, pomivalnim strojem in pripadajočo opremo
  • spalnico s francosko posteljo
  • kopalnico s prho, sušilcem za lase. ter toaletnim priborom

Informacije - Piran

V samem biseru slovenske Istre – v starem pristaniškem mestu Piran, je med morsko obalo in strnjeno mestno jedro vpeta Vila Piranesi.

Promet v Piranu je omejen. Avto lahko parkirate v parkirni garaži Fornače Piran pred vhodom v mesto. S parkirišča vozi brezplačen avtobus vsakih 15 min do središča Pirana, kjer stoji nastanitev Vila Piranesi. Garažo plačate na recepciji Vile, kjer prejmete 50% popust.

Z avtom se lahko v mesto brezplačno zapeljete za 15 min, da pri vaši nastanitvi odložite/poberete sopotnike in prtljago.

Kidričevo nabrežje 4, 6330 Piran

T: +386 5 690 70 00
F: +386 5 690 70 10
Povpraševanje
On-line rezervacija
Namestitev
Prihod Odhod
+386 (0) 5 674 22 20 booking@portoroz.si