Wellness Talaso Strunjan - Portorož in Piran
SI
Povpraševanje
SI

Wellness & spa

Wellness Talaso Strunjan

Lepota je brezkončna

Obmorska klima, zatišna zalivska lega, neokrnjena narava in soline Strunjanskega parka, okoli 2300 ur sončnih žarkov in 90 jasnih dni v letu, majhna dnevna in letna temperaturna nihanja ter malo padavin – vse to zagotavlja optimalne razmere za klimatsko zdravilišče. Zdravilišče Strunjan leži sredi borovega gozdička v zaščitenem krajinskem parku.

Čeprav večina ljudi prisega, da je morje pravi kraj za poletni oddih, lahko uživate v njegovih lepotah vse leto.

Pri namestitvi lahko izbirate med centralno stavbo – Hotelom Svoboda (****) s 119 sobami, Vilo Park (****) z 12 sobami,  vilami (***) s skupno 44 sobami in Hotelom Laguna (***) z 19 sobami in 8 apartmaji s kuhinjo. Štirje sklopi enonadstropnih hišk (vile Cipresa, Mirta, Oljka in Sivka) so od Hotela Svoboda oddaljeni približno 100 m, Hotel Laguna pa se nahaja 350 m stran. Vse sobe so opremljene s satelitsko TV, telefonom, radiem, sušilcem za lase in minibarom. Sobe v Hotelu Svoboda in Vili Park so tudi klimatizirane.

V hotelu se nahajajo še zdravstveni center, center za nego obraza in telesa Salia in bazenski kompleks. V njegovem sklopu so notranji in zunanji bazen, manjši bazen, namenjen otrokom, in trije masažni bazeni. V vseh bazenih je ogrevana morska voda. V bazenskem kompleksu so tudi savne (turška, finska in infrardeča), solarij in bar Cavedin. V toplejših mesecih vam je na voljo urejena plaža. 

Zdravstvena ponudba

V zdravilišču Strunjan gradimo zdravstveno ponudbo na moči narave, znanju medicinskega osebja in sodobni terapevtski opremi. Poudarek je na izkoriščanju naravnih dejavnikov: klime, morske vode in morskega blata v terapevtske namene, kar z eno besedo imenujemo talasoterapija. 

Šport in rekreacija

V morski vodi boste v Strunjanu uživali vse leto. V hladnejših dneh se boste kopali v notranjem bazenu ali se masirali v masažnih bazenih. Najmlajši bodo lahko čofotali v otroškem bazenčku. Tu najdete še zunanji bazen ter finsko, turško in infrardečo savno, sončite pa se lahko v solariju. Vsi bazeni so z ogrevano morsko vodo. Tudi za poletne mesece je poskrbljeno. 200 m od hotela je lepo urejena plaža. Za ljubitelje športa je tu igrišče za odbojko na mivki.

Ljubiteljem tenisa je na voljo pet teniških igrišč, na treh je moč igrati tudi ponoči; tu so še igrišča za košarko, odbojko in mini golf. Z veseljem vam bomo posodili kolo. Če pa radi pešačite, smo v okolici zdravilišča označili osem pešpoti v skupni dolžini okoli 80 km.
Terme Krka d.o.o.
PE Talaso Strunjan
Strunjan 148, 6323 Strunjan

T: +386 (0)5 676 41 00
F: +386 (0)5 678 20 36
On-line rezervacija
Namestitev
Prihod Odhod
+386 (0) 5 674 22 20 booking@portoroz.si