Terme Portorož - Portorož in Piran
SI
Povpraševanje
SI

Wellness & spa

Terme Portorož

Terme Portorož

hotelih LifeClass je skrb za dobro počutje gostov temelj njihovega poslanstva. Dobro počutje in sproščenost sta vir zdravja, ustvarjalnosti in optimizma, zato so s posluhom za človeka oblikovali ponudbo in okolje, v katerem vam bodo prijaznost, kakovost storitev in estetika ambienta pomagali pozabiti na skrbi in vsakodnevni stres. V Termah Portorož nudijo tako vrhunske termalne in wellness storitve, ki jih odlikujejo stoletna tradicija zdraviliškega turizma, naravne danosti obmorskega kraja in mediteranskega podnebja, tradicija Sečoveljskih solin, starodavne modrosti Azije in Daljnega vzhoda, skrivnostni dotik Tajske ter najsodobnejša medicinska znanja.

Gostje tukaj najdejo pot do sprostitve, harmonije duha in telesa ter si naberejo novih moči za življenjske izzive.

Terme Portorož so priznano slovensko naravno zdravilišče z več kot 110-letno tradicijo, edinstveno po uporabi petih lokalnih naravnih zdravilnih dejavnikov: solinsko blato – fango, slanica – Aqua madre, klima, morska in termomineralna voda, ki jih s pridom uporabljamo v naših centrih.

Thalasso center

Thalasso center nudi storitve, ki nosijo v sebi odsev morja. Terapevtski, sprostitveni in lepotni programi vključujejo obloge in kopeli, z blatom in algami, slanica kopeli z biserno masažo, limfno drenažo z morsko vodo, kopel multi-jet, whirlpoole s slanico in z morsko vodo, podvodno in Vichy masažo, aroma kopeli itd.
 

Shakti – Ayurveda center

Ayurveda je umetnost in način življenja, povezan z zdravjem in zdravljenjem. V Shakti - Ayurveda centru nudijo različne ayurvedske tretmaje, ki jih izvajajo certificirani terapevti iz Indije in profesionalni ayurveda terapevti, ki so si znanje pridobivali pri indijskih strokovnjakih ayurvede z dolgoletnimi izkušnjami.
 

Wai Thai

Wai Thai je center za tradicionalno tajsko masažo in naravno nego obraza in telesa. V mističnem tajskem ambientu, ki ga je dovršil mojster dekorativne umetnosti Ivo Kisovec, lahko izbirate med programi za sprostitev in dobro počutje: tradicionalnimi tajskimi in drugimi masažami, programi za naravno nego obraza in telesa, rekreacijskimi programi in meditacijo.
 

Sauna Park

Sauna Park – sodoben kompleks savn, edinstven v Evropi: na 1.000 m2 nudi sedem vrst savn, od thalasso in solne do mavrske in finske savne, razna počivališča, Kneippove kopeli in potok, whirlpool, kromoterapijo, masažni slap in, kot prvo v Sloveniji – ledeno jamo.

Lepotni center

V Lepotnem centru so vam na voljo najsodobnejši programi za obraz in telo. Privoščite si lahko nego obraza, pedikuro, manikiro, sprostilne masaže ali tretmaje, ki pomagajo odpravljati celulit in oblikovati telo.

 

Medicinski center

Terapije, ki jih nudijo v Medicinskem centru, blagodejno vplivajo na zdravje, lepoto in dobro počutje vsakogar. Z razvojem znanja in tehnike so se osnovne tradicionalne fizioterapevtske metode posodobile in našle nove možnosti za zdravljenje, ki jih uspešno uporabljajo tudi v Termah Portorož. Fizioterapevtske storitve izvajajo izkušeni in strokovno usposobljeni fizioterapevti pod vodstvom zdravnika, specialista za fizikalno medicino in rehabilitacijo.

 

Bazeni

Gibanje in rekreacija sta nepogrešljiva za ohranjanje telesne kondicije in vitalnosti. Bazeni s termalnim Pramorjem in nov center Sea Spa z ogrevano morsko vodo nudijo tako številne možnosti za sprostitev.
 

LifeFit

Fitnes center in center za vodene vadbe LifeFit je sodobno zasnovan in se razprostira na 180 m2, na voljo obiskovalcem pa je več različnih sodobnih fitnes naprav. Obiskovalcem nudi nove vodene vadbe in že uveljavljene vadbe joge, meditacije, ki ju vodi specializiran ayurvedski terapevt, ter kinesisa.
LifeClass Hotels & Spa
Obala 33, 6320 Portorož

T: +386 (0)5 692 80 60
F: +386 (0)5 692 80 35
On-line rezervacija
Namestitev
Prihod Odhod
+386 (0) 5 674 22 20 booking@portoroz.si