Thai Klasik - Portorož in Piran
SI
Povpraševanje
SI

Wellness & spa

Thai Klasik

Tradicionalna tajska masaža

Tradicionalna tajska masaža je ena najstarejših, najkompleksnejših in najintenzivnejših terapij. Je akopresurno usklajevanje pretokov vitalne energije. Poveča vitalnost, izboljša cirkulacijo krvi, izboljša delovanje notranjih organov in žlez z notranjim izločanjem in uravnoteži mišični sistem.  

CENA:
60/90 min: 36/54 €

Tajska masaža z aromatičnimi olji

Masaža sprošča stres, zagotavlja duševni mir, odpravlja emocionalne blokade, vzpostavlja duševno in telesno ravnotežje, omogoča meditacijo in blagodejno vpliva na splošno počutje.

CENA:
60/90/120 min: 36/54/72 €

Masaža Thai klasik

Masaža je kombinacija tradicionalne masaže, masaže s toplimi zelišči in masaže z aromatičnimi olji. Obnavlja vitalnost in energijo, sprošča stres in napetosti, izboljša gibljivost sklepov, pospešuje pretok krvi in limfe po telesu, vrača svež mladosten videz, odpravlja emocionalne blokade in krepi zdravje.  

CENA:
60/90/120 min: 46/64/82 €

Masaža hrbta s toplimi zelišči in olji

Masaža  z zelišči odpravlja težave, kot so išias, bolečine v križu, bolečine v hrbtenici, bolečine ramen, bolečine in omrtvičenost rok, bolečine v sklepih, bolečine v mišicah itn. Masaža z olji pomlajuje kožo, sprošča telo in blagodejno vpliva na počutje.
 
CENA:
60 min: 46 €

Masaža hrbta

Masaža hrbta ugodno vpliva na bolečine po celi hrbtenici ( edveni, prsni in vratni del). Sprošča vrat, ramena in hrbet.     
  
CENA:
30 min: 20 €

Masaža hrbta in stopal

Masaža hrbta ugodno vpliva na bolečine v ledvenem, prsnem in vratnem delu hrbtenice. Z masažo refleksnih con na stopalih pa pospešimo delovanje vseh notranjih organov in je korak k izboljšanju našega zdravja. Noge so lahke in spočite.

CENA:
90 min: 54 €

Masaža stopal in dlani

Z masažo refleksnih con na stopalih in dlaneh se telo čisti in obnavlja. Skozi stopala in dlani se prečiščujejo čustva, travme in napetosti, ki se jih pogosto niti ne zavedamo. Zato je masaža tudi preventivna.   

CENA:  
60 min: 36 €

Masaža stopal

Masaža stopal je kot masaža stopal in dlani, z večjim poudarkom masaže refleksnih con na stopalih. Noge so lahke in spočite.
  
CENA:
60 min: 36 €

Thai klasik- tajska masaža
Kanokwan Ronyuth s.p.
Obala 114 b
Lokal 33, TPC Lucija, 6320 Portorož

T: +386 (0)41 761 188
On-line rezervacija
Namestitev
Prihod Odhod
+386 (0) 5 674 22 20 booking@portoroz.si