6. Festival penin - Portorož in Piran
SI
Povpraševanje
SI

Dogodki

Kristalna dvorana hotela Kempinski Palace Portorož, 26.12.2017, od 16:00 do 20:00 ure
Kulturni dogodek

6. Festival penin

Ob decembrskih praznovanjih ne sme manjkati dobra penina in v Portorožu so poskrbeli, da si lahko še tik pred Silvestrovim izberete svojo najljubšo. 

V torek, 26. decembra, bo v Kristalni dvorani hotela Kempinski Palace Portorož potekal 6. Festival penin. 

Tudi letos se bo za laskavi naziv najboljše penine Portoroža potegovali najboljši slovenski, hrvaški, italijanski in avstrijski peničarji s kar 39 vzorci penin. Komu bo uspelo vstopiti v častitljivo družbo zmagovalcev prejšnjih let?

Svečani program se bo na terasi pred hotelom začel ob 17. uri s koncertom priljubljene pevke Alenke Godec. Slovenski vitezi vina bodo skupaj z direktorjem Turističnega združenja Portorož mag. Igorjem Novelom, županom Občine Piran Petrom Bossmanom in vinsko kraljico slovenske Istre Julijo Jogan razglasili zmagovalno penino Portorož 2017.  

Program v parku bo brezplačen.

Cena vstopnic za Festival penin: 20 EUR v predprodaji (do 24. 12. 2017), 25 EUR v redni prodaji na dan dogodka. Število vstopnic je omejeno. Vsi zneski vsebujejo 9,5% DDV.

Prodaja vstopnic: do 20. 12. 2017 na www.portoroz.si in do 24. 12. 2017 prodajna mesta TIC Piran in TIC Portorož ter v času dogodka na blagajni pred hotelom Kempinski Palace Portorož.

Cena vstopnice vključuje: neomejeno degustacijo penin in kristalen kozarec za penino Italesse Richard Juhlin Optimum. Oblika kozarca je na prvi pogled videti enostavna, a je zasnovana tako, da se lahko arome in iskrenje penine (drobne verižice mehurčkov, t. i. perlage) izoblikujejo do popolnosti. V preddverju Kristalne dvorane si bodo obiskovalci lahko privoščili izbrane jedi hotelskega chefa Daniela Pauseja.

Vljudno vabljeni!


Organizator: Turistično združenje Portorož, g.i.z. 
Pojdi na seznam
On-line rezervacija
Namestitev
Prihod Odhod
+386 (0) 5 674 22 20 booking@portoroz.si  
Posebna ponudba