Golden Age Gym Festival - Portorož in Piran
SI
Povpraševanje
SI

Dogodki

Portorož, Piran, 2.10. - 7.10.2016
Športni dogodek

Golden Age Gym Festival

Golden Age Gym Festival je festival namenjen aktivnim starejšim posameznikom, ki bi radi preživeli teden dni aktivnih počitnic v družbi svojih vrstnikov iz različnih evropskih držav. Pod okriljem Evropske gimnastične zveze festival vsake dve leti gostuje po različnih lokacijah po Evropi. Organizacijo letošnjega, že petega festivala je prevzela Gimnastična zveza Slovenije.

Festival bo potekal med 2. in 7. oktobrom 2016 na različnih lokacijah v Portorožu in Piranu. 

Več kot 1900 udeležencev iz 20 različnih držav se bo udeležilo različnih športnih in kulturnih dejavnosti, ki jih Gimnastična zveza Slovenije pripravlja z lokalnimi društvi in podjetji. Za nemoten potek festivala bo skupaj z organizacijskim odborom skrbelo več kot 100 prostovoljcev iz Slovenije in tujine.

Namen festivala je ponuditi udeležencem aktivne počitnice, hkrati pa jim predstaviti značilnosti okolja, v katerem se festival dogaja. Pomemben del Golden Age Gym Festivala je namreč medsebojno druženje udeležencev in povezovanje festivala z lokalno skupnostjo. Vse aktivnosti bodo potekale na prostem, na različnih lokacijah ob obali, od Tartinijevega trga v Piranu do Trga prekomorskih brigad v Portorožu. Mimoidoči si bodo tako lahko ogledali športne delavnice in nastope, na katerih bodo udeleženci predstavili svoje atraktivne gimnastične točke. 

Na posebnih Golden Age Gym Festival lokacijah pa si bodo udeleženci lahko oddahnili med športnimi aktivnostmi ter poklepetali z ostalimi udeleženci in lokalnimi prebivalci.

Program Golden Age Gym Festival:

Nedelja, 2. 10., ob 17.00: GAGF Otvoritvena slovesnost
Četrtek, 6. 10., ob 17.30: GAGF  Gala
Petek, 7. 10., ob 17.30: GAGF Zaključna slovesnost

Iz različnih evropskih držav se bo v Piranu in Portorožu družilo 1800 starejših udeležencev festivala, ki bodo pripravili športne delavnice in nastope, ob večerih pa še druženja ob glasbi in domači kulinariki.

Organizator: Gimnastična zveza Slovenije in Gimnast d.o.o.

Več informacij je dostopih na spletni strani: www.goldenage2016.com

Pojdi na seznam
On-line rezervacija
Namestitev
Prihod Odhod
+386 (0) 5 674 22 20 booking@portoroz.si  
Posebna ponudba