Koncert Perpetuum Jazzile - Portorož in Piran
SI
Povpraševanje
SI

Dogodki

ŠRC Marina Portorož, 7.8.2015, ob 21:00

Koncert Perpetuum Jazzile

Na predvečer začetka turnirja v petek 7. avgusta smo za vas pripravili glasbeno poslastico Perpetuum Jazzile.

V petek, 7. avgusta bodo prvi na sporedu Perpetuum Jazzile, v soboto, 8. avgusta bo nastopil Magnifico, za časa turnirja, na dan polfinala, pa Sharkstique (oldies goldies).

Portoroške noči bodo letos poskrbele za pestro dogajanje že od sredine avgusta naprej. Pridružila se bo namreč glasbeno obarvanemu delu dogajanja v okviru teniškega turnirja Tilia Slovenia Open, ki se bo odvijal od 8. do 15. avgusta v Portorožu.

Največja in najbolj prepoznavna slovenska zasedba Acappella nas s svojimi vokalnimi mojstrovinami navdušuje že več kot 30 let. Mejniki, ki jih postavljajo na svoji poti so praktično neponovljivi, a hkrati izziv njim samim in ostalim glasbenim ustvarjalcem. Svetovna prepoznavnost, ki so si jo med drugim pridobili tudi s tem, da so prepričali mnoge glasbene kritike in svetovno znane ustvarjalce. Zanimiva sodelovanja s tujimi in domačimi glasbeniki, ter piljenje repertoarja in poseganje po vedno več glasbenih zvrsteh. Zadnje zanimivo sodelovanje je bilo pred kratkim in sicer z legendarno ameriško rock skupino Toto. Prav priredba njihove skladbe Africa iz leta 2009 je tista, ki je ponesla Perpetuum Jazzile v svet s kar 19 milijoni ogledov na popularni strani YouTube. Tradicionalne letne koncerte je za 30 obletnico delovanja kronal dvodnevni nepozabni koncert v Dvorani Stožice ter izdaja knjige o njihovi poti. Največji trud in s tem povezana pohvala pa gre njihovi usklajenosti na odru in za njim, ker je za sinhronost tako velikega števila ljudi nedvomno potrebna trda volja in neizmerna ljubezen do glasbe in petja.

Vse ljubitelje zborovske jazz in pop glasbe torej vabimo, da se nam pridružite na Portoroških nočeh. Se vidimo v petek, 7. avgusta, ob 21.00 uri, v športnem centru Marina Portorož.

VSTOPNINA
Early bird / 17.07.-29.07.2015 / 20 €
Redna predprodaja / 30.07.-06.08.2015 / 23 €
Na dan / 07.08.2015 / 25 €

PREDPRODAJA Petrol + Eventim / Pošta Slovenije, Big Bang, 3Dva trafike, Delo prodaja

Spletni nakup vstopnic: www.eventim.si

INFORMACIJE info@futuristing.com

Vljudno vabljeni!
Pojdi na seznam
On-line rezervacija
Namestitev
Prihod Odhod
+386 (0) 5 674 22 20 booking@portoroz.si  
Posebna ponudba