SI
Povpraševanje
SI

Kulinarične delavnice

Spoštovani ljubitelji dobre hrane,

sedaj je pravi čas, da se preizkusite v kulinaričnih spretnostih, pridobite nova znanja o mediteranski in istrski kulinariki ter razveselite vaš okus.

Skupne kulinarične delavnice

Vabljeni na skupne kulinarične delavnice, ki jih bodo enkrat mesečno izvajali Restavracija Fioret, Fonda, Restavracija Rizibizi in Restavracija Tomi. Potekale bodo vsak 2. petek v mesecu.

Delavnice bo vodil: predstavniki restavracije Fioret, Fonda, Restavracije Rizibizi in Restavracije Tomi.

Trajanje delavnice: 4-5 ur

Število udeležencev: min. 10 oseb, max. 20 oseb za kulinarične delavnice in min. 20 oseb za degustacijske delavnice

Obdobje delavnic:  junij-september

Termin: vsak 2. petek v mesecu

Ura: od 14h do 19h

Lokacija: Restavracija Oštarija, Obala 16, Portorož

Cena udeležbe: 40 EUR na osebo za kulinarične delavnice oziroma 20 EUR na osebo degustacijske delavnice

Prijave in informacije: TIC Portorož, Obala 16, 6320 Portorož, +386 (0)5 674 22 20, ticpo@portoroz.si

Fonda

Vljudno vabljeni v Ribogojnico Fonda, da z nami preživite dan posvečen ribam in drugim morskih jedem, se preskusite v kulinaričnih spretnostih, pridobite nova znanja o morski kulinariki ter razveselite vaš okus.

Delavnice bo vodila: Irena Fonda z ekipo

Trajanje delavnice: 4-5 ur

Število udeležencev: min. 4 oseb, max. 12 oseb

Obdobje delavnic: april-september

Termin: vsak 2. četrtek v mesecu

Ura: od 14h do 19h

Lokacija: Ribogojnica Fonda, Seča 142, Portorož (v primeru dežja ali močnega vetra se delavnica izvede v Centru Fonda, Liminjanska cesta 117, Portorož)

Cena udeležbe: 80 EUR na osebo

Prijave in informacije: +386 (0)51 605 605, info@fonda.si

www.fonda.si

V sodelovanju z: Agraria Koper, Guerila, Kabaj, Klenart, Korenika & Moškon, Kotanyi, Movia, Oljarna Lisjak, Oster rob, Piranske soline, Rojac, Valter Sirk in Žiber.

Restavracija Rizibizi

Ste ljubitelji moderne kulinarike? Ste se večkrat vprašali, kako je ta jed narejena in kaj je tisto, kar je kuhar uporabil? Sedaj imate možnost odkriti skrivnosti velikih chefov.

Restavracija Rizibizi pripravlja kulinarične delavnice, na katerih boste spoznali osnove vrhunske kuhinje, uporabo vrhunskih sestavin za izdelavo nenavadnih oblik in tekstur ter praktične nasvete za serviranje jedi.

Delavnice bo vodil: kuharski duo Tomaž Bevčič in Janko Franetič

Trajanje delavnice: 4-5 ur

Število udeležencev: min. 4 oseb, max. 12 oseb

Obdobje delavnic: april-september

Termin: vsak 1. četrtek v mesecu

Ura: od 14h do 19h

Lokacija: Vilfanova 10, Portorož

Cena udeležbe: 80 EUR na osebo

Prijave in informacije: +386 (0)5 99 35 320, +386 (0)40 240 554, info@rizibizi.si

www.rizibizi.si

Restavracija Tomi

Restavracija Tomi pripravlja kulinarične delavnice, na katerih boste spoznali osnove kuhanja, uporabo vrhunskih sestavin iz lokalnega okolja in praktične nasvete za serviranje jedi.

 

Delavnice bo vodil: Filip Matjaž z ekipo Restavracije Tomi Portorož

Trajanje delavnice: 4 ure

Število udeležencev: min. 4  oseb, max. 12 oseb

Obdobje delavnic: maj-september

Termin: vsak 4. četrtek v mesecu

Ura: od 14h do 18h

Lokacija: Letoviška 1, Portorož

Cena udeležbe:
80 EUR na osebo

Prijave in informacije: +386 (0)5 674 02 22, +386 (0)41 739 996, tomi@siol.net

www.hotel-tomi.eu/si/gostilna-tomi 

On-line rezervacija
Namestitev
Prihod Odhod
+386 (0) 5 674 22 20 booking@portoroz.si  
Posebna ponudba