SI
Povpraševanje
SI

Fuži s tartufi

Sestavine

  • 500 g testenin fuži
  • poper
  • Piranska sol
  • parmezan
  • oljčno olje
  • rumenjak
  • sladka smetana
  • 25 g masla
  • 80 g tartufov

Priprava

V slanem kropu, ki smo mu dodali kanček olja, skuhamo fuže. Kuhane odcedimo, oplaknemo s toplo vodo in jim dodamo žlico olja in malo vode, v kateri so se kuhali, ter premešamo. Medtem naribamo tartufe, ki jih nato v ponvi na maslu nekaj minut pražimo, nato pa jih zalijemo s sladko smetano. Ko se smetana zgosti (če se vam preveč zgosti, dodajte vino), začinimo, dodamo rumenjak in dobro premešamo. Omako prelijemo po rezancih in potresemo s parmezanom.

On-line rezervacija
Namestitev
Prihod Odhod
+386 (0) 5 674 22 20 booking@portoroz.si  
Posebna ponudba