Obiščite - Portorož in Piran
SI
Povpraševanje
SI

Obiščite

Glavni kraji slovenske Istre ležijo v neposredni bližini morja. Stare vasice, ki jih mora popotnik odkriti sam, skrivajo v sebi svojevrsten čar. Precej so urejene na novo, pa vendar se jih drži patina časov, ki vihrajo ob morju in segajo tudi do njih.

K doživetju pestrosti istrskega življenja prispevajo okusne istrske jedi ter domača refošk in malvazija, ki jih lahko najdete na eni od turističnih kmetij v slovenski Istri. Če pa bi radi uživali v objemu neokrnjene narave in si nabrali nove energije za naporni ritem vsakdanjega življenja, so vam na voljo mediteranske vile, ki vam nudijo popolno udobje.

Slovenska Istra je ena najsevernejših krajin, kjer še uspeva oljka. Zaradi klimatskih posebnosti je tukajšnje oljčno olje prepoznavno po značilni aromi in iskano zaradi ugodne sestave maščobnih kislin. V istrskih torklah lahko pokusimo sveže iztisnjeno deviško oljčno olje, v vinskih kleteh istrske vinske ceste pa lahko poskusimo letošnji vinski pridelek. Več informacij o ponudbi v posameznih krajih slovenske Istre dobite v 10 turistično-informacijskih točkah (TIT).

Več o piranskem podeželju...

On-line rezervacija
Namestitev
Prihod Odhod
+386 (0) 5 674 22 20 booking@portoroz.si  
Posebna ponudba