Vista Apartments - Portorož in Piran
SI
Povpraševanje
SI

Namestitve

Vista Apartments

Opis:

Vista Apartments se nahajajo tik ob morju v starem mestnem jedru Pirana. Ponuja sodobne in udobne apartmaje s pogledom na morje ali na trg Prvega maja. Vse enote so prostorne in dobro osvetljene, vključujejo opremljeno kuhinjo z jedilnim kotom in zasebno kopalnico, kabelsko LCD televizijo in klimatsko napravo. Na voljo je tudi brezplačen brezžični internet.

Le nekaj metrov od nastanitve lahko na piranski promenadi uživate v barih in restavracijah, v katerih strežejo mediteranske ter ribje jedi. Glavne kavarne, trgovine in znamenitosti so le nekaj korakov stran od nas. Naša lokacija je tako odlična začetna točka za odkrivanje Pirana.

Prijava je možna na recepciji na Bonifacijevi ulici 14 (Alibi B14 Rooms). Goste opozarjamo, da je promet v Piranu omejen. Avto lahko parkirate v parkirni garaži Fornače Piran pred vhodom v mesto ali parkirni garaži Arze ob pokopališču. S parkirišča Fornače vozi brezplačen avtobus vsakih 15 min do središča Pirana. Z avtom se lahko v mesto brezplačno zapeljete za 1 uro, da odložite/poberete sopotnike in prtljago.


Namestitev:

  • apartmaji: 3
  • ležišča: 6 (+ maks. do 2 dodatni ležišči v vsakem apartmaju)
Prvomajski trg 4, 6330 Piran

T: +386 (0)31 363 666
On-line rezervacija
Namestitev
Prihod Odhod
+386 (0) 5 674 22 20 booking@portoroz.si