Glamping L.Stile - Portorož in Piran
SI
Povpraševanje
SI

Namestitve

Glamping L.Stile

Dobrodošli v Glamping L.Stile!

Luksuzno opremljena jurta se nahaja le 10 min od morja, v objemu narave, kjer ji mogočni hrasti nudijo prijetno senco. Idealen kraj, kjer se lahko naužijete svežega zraka in preživite mirne noči.

Oaza dobrega počutja, harmonije in miru, kjer se lahko sprostite in za trenutek pozabite na vsakodnevni vrvež.  

Če ste na medenih tednih (ali boste kmalu!) vam lahko pomagamo pri izbiri najboljših lokacij in znamenitosti, da bo vaš dopust nepozaben!

Opis jurte

Jurta je opremljena z zasebno kopalnico s toaleto, tušem in umivalnikom, zakonsko posteljo ter raztegljivim kavčem in je primerna za 4 osebe. Gosti tako lahko uživajo v luksuzu in komoditeti hotelske sobe in udobnosti prostorne terase. Brisače in rjuhe so na voljo. Delno odprta kupolasta streha nudi edinstven pogled na igro oblakov podnevi in na zvezdnato nebo ponoči, ko udobno  nameščeni uživate v toplini in zavetju jurte.

Prostorna terasa je opremljena z jedilnim priborom, mizami, stoli, kaminom, žarom in kuhinjo in z vsem potrebnim za pripravo okusnih obrokov med vašim bivanjem.

Gostom je na voljo uporaba dodatne opreme in storitev: 

- bazen (v poletnem času), 

- miza za namizni tenis, 

- viseče mreže, 

- brezplačen wi-fi, 

- brezplačna parkirna mesta. 

Gosti lahko poskusijo ekološko sveže ekološko sadje in zelenjavo z naše kmetije in se pobliže spoznajo s trajnostnim načinom življenja v osrčju slovenske Istre. 

Lucan 7, 6320 Portorož

T: +386 (0)41 815 094
On-line rezervacija
Namestitev
Prihod Odhod
+386 (0) 5 674 22 20 booking@portoroz.si