Družinsko - Portorož in Piran
SI
Povpraševanje
SI

Družinsko

Akvarij

Piranski akvarij predstavlja presenetljivo raznovrstnost podvodnih prebivalcev slovenskega morja. Vas zanima, kako je videti naše morje prav v tem trenutku? Potopite se vanj s podvodno kamero Morske biološke postaje Piran!

Čarobni svet školjk Piran

Potopite se v globine morja in spoznajte bitja, ki so tako raznovrstnih oblik in vzorcev, da bi jim lahko zavidal prav vsak arhitekt. Niti misliti si ne morete, kaj vse krasi morsko dno!

Izola

Razgibana zgodovina ribiškega mesteca je ustvarila čudovite arhitekturne zaklade in stare legende, ki vas popeljejo nazaj v čas, ko je bila Izola še otok. Duh Mediterana lahko občutite na vsakem koraku po strnjenih srednjeveških ulicah, ob pogledu na zibajoče se barke v pristanišču, ob sproščenem klepetu domačinov in ob vonju morskih kulinaričnih specialitet v družbi žlahtne vinske kapljice.

Jahanje

Zakaj ne bi za spremembo lepot narave odkrivali na konjskem hrbtu? Med zelenimi griči Slovenske Istre se skrivajo tudi konjeniške poti.

Koper

Slikovito mediteransko mesto vas bo očaralo z bogato arhitekturo in živahnim starim mestnim jedrom.

Kulturni center in multimedijski muzej Mediadom Pyrhani

Številne poti, ki vodijo v Piran, se stikajo v Mediadomu Pyrhani, kjer vas bomo s pomočjo multimedijskih predstavitev popeljali s časovnim strojem skozi 20 stoletij, od antike do današnjega Pirana.

Lipica

Oglejte si zibelko belih konj lipicancev. V tem čudovitem kraškem okolju se tradicija vzreje ohranja že več kot 400 let.

Plaže

Družinsko čofotanje v zdravem in čistem morju ter učenje prvih samostojnih plavalnih zamahov, romantično poležavanje v dvoje ali zgolj prijetna osvežitev. Peščene, kamnite ali grajene plaže? Raznolike, urejene in varovane plaže v Portorožu, Piranu, Strunjanu in Fiesi nudijo vse za brezskrben oddih.

Portorož in Piran TOP 10

Naš mali Ščepec Mediterana ima prav presenetljivo veliko za pokazati. Za vas smo sestavili seznam 10 najpomembnejših turističnih atrakcij, ki jih preprosto ne smete zamuditi.

Postojnska jama in Predjamski grad

Doživite nepozabno podzemno izkušnjo največje slovenske jame in obiščite grad, ki že 700 let kraljuje v skalni steni.

Ribogojnica Fonda

Ribogojnica Fonda je edina morska ribogojnica v Sloveniji. Leži v Piranskem zalivu na najbolj južnem delu slovenskega morja, pred krajinskim parkom Sečoveljske soline. V njej sredi morja, v čisti vodi ribolovnega rezervata vzrejajo brancine in gojijo školjke klapavice.

Škocjanske jame

Spoznajte edinstven naravni spomenik na Krasu, ki ga je ustvarila reka Reka. Na Unescovem seznamu svetovne dediščine je že od leta 1986.
On-line rezervacija
Namestitev
Prihod Odhod
+386 (0) 5 674 22 20 booking@portoroz.si  
Posebna ponudba