Pohodništvo, hiking - Portorož in Piran
SI
Povpraševanje
SI

Pohodništvo, hiking

Nadvse raznolik in slikovit piranski prostor je mogoče uživati in doživljati na več načinov. Izrazito svojevrstno je spoznavanje tega prostora s pomočjo za vas izbranih sprehajalnih poti.
Varne, nenaporne in vedut polne pešpoti vas popeljejo skozi Piran, Portorož, Lucijo, Sečo, Strunjan in njihovo okolico. Neverjetno, kako postanejo ta naselja še prikupnejša, ko si jih ogledujemo iz druge perspektive, s poti, ki niso vsakdanje, običajne poti, po katerih se odpravimo na plažo, na delo ali po opravkih.

Atraktivne pešpoti vas bodo kljub bližini urbanih središč piranskega prostora, kjer potekajo, na številnih mestih navdušile z izredno istrsko naravno in kulturno krajino, s spokojnostjo in še z marsičim. Nepotešeni ne bodo ostali niti tisti, ki imajo v sebi nekaj robinzonskega duha.

Presenetila vas bodo območja, kjer vam bo pogled zdrsel od hrvaške Istre, prek severne italijanske obale do slovenskih Alp in se spustil prek kraškega roba. Število mogočih kombinacij z desetimi pešpotmi po prostoru piranske občine je tako veliko, da si lahko vsakokrat izberete novo sprehajalno dogodivščino. Sprehod po piranskih poteh je nekaj lepega, osvežujočega in sproščujočega. Je svojevrstno zdravilo in doživetje, ki vam bo polepšalo dan. Uživate jih lahko brez recepta in v neomejenih količinah.

Zemljevid s podrobno označenimi piranskimi pešpotmi lahko naročite tudi v Turistično informacijski pisarni v Portorožu in v Piranu.
On-line rezervacija
Namestitev
Prihod Odhod
+386 (0) 5 674 22 20 booking@portoroz.si  
Posebna ponudba