Športni turizem - Portorož in Piran
SI
Povpraševanje
SI

Športni turizem

Športni Turizem Portorož odpira nove povezave med športno aktivnostjo, bogato naravno in kulturno dediščino ter avtohtono gastronomijo. Vašo športno aktivnost želimo popestriti s spoznavanjem našega turističnega kraja Portorož in z naravnimi ter kulturnimi značilnostmi njegovega bogatega zaledja.  Smo specializirano podjetje z bogatimi izkušnjami in znanjem na področju organiziranja športnih dogodkov.
Za vse osnovne in organizacijske dejavnosti pri iskanju nastanitvenih obratov, športnih terenov in ostalih potreb poskrbimo mi in vam tako prihranimo čas. Naši programi temeljijo na druženju, zabavi, krepitvi medsebojnih odnosov, izobraževanju.

»Connecting people with sports and nature« je slogan, ki ga podjetje Športni Turizem Portorož uporablja in to sporočilo želi deliti z gosti in poslovnimi partnerji, saj je povezovanje vseh ponudnikov in uporabnikov storitev pot do obojestranskega zadovoljstva.

Programi

Športno-turistični paketi

Premium tennis simple
Paket Premium Tenis Simple je namenjen vsem tistim, ki želijo samostojno, ne glede na dolžino bivanja, najeti igrišče in nastanitev v hotelu ali apartmaju. Pomagamo vam izbrati najprimernejši hotel ali apartma in za vas rezervirati tenis igrišče.

Športne igre - Teambuilding
Podjetje Športni Turizem Portorož prav posebno pozornost namenja organizaciji športnih iger za gospodarske družbe.

Športne igre gospodarskim družbam oziroma njihovim zaposlenim in poslovnim partnerjem omogočajo medsebojno spoznavanje, druženje, motivacijsko tekmovalnost in pripadnosti podjetju.

Igre organiziramo po željah kupca, priporočamo pa izvedbo teniškega turnirja z obilico spremljajočih dogajanj.

Ponujamo:

 • izvedbo teniškega turnirja,
 • izvedbo turnirja v košarki – trojk,
 • izvedbo turnirja v malem nogometu,
 • izvedbo turnirja v streljanju z zračno puško,
 • šahovski turnir,
 • turnir v mini golfu in namiznem tenisu,
 • turnir v kartingu,
 • priprava in postrežba hrane in pijače,
 • otroške delavnice,
 • hitri tečaji igre tenisa,
 • drugo po dogovoru.

Priprave športnikov
Portorož in bližnja okolica sta z geografsko lego, več kot 240 dnevi sončnega vremena in z različnimi športnimi centri optimalna destinacija za pripravo športnikov.

Podjetje Športni Turizem Portorož ponuja športnim klubom, društvom, zvezam itn. strokovno pomoč pri organizaciji priprav za njihove športnike.

Poiščemo, glede na zahtevnost programa, za vas najugodnejše oz. najustreznejše nastanitvene obrate, športne terene, transferje in skupaj z vodjo kuhinje pomagamo pri sestavljanju jedilnikov za športnike in drugo osebje.

Ponudnik

Športni Turizem Portorož 

Obala 45, 6320 Portorož

GO PORTOROŽ Sport / Travel / Event 

Obala 14a, 6320 Portorož

T: +386 (0)40 461 000
T: +386 (0)40 465 000
On-line rezervacija
Namestitev
Prihod Odhod
+386 (0) 5 674 22 20 booking@portoroz.si  
Posebna ponudba