Restavracija Hotel Piran - Portorož in Piran
SI
Povpraševanje
SI

Restavracije

Restavracija Hotel Piran

V hotelu Piran s kulinaričnimi specialitetami poskrbimo za razvajanje vaših brbončic. Svežim morskim jedem se ne boste mogli upreti, na vašo željo pa bomo poskrbeli tudi za mesne ali brezmesne specialitete.

V našo restavracijo vas bodo primamile opojne vonjave in veselje, ki ga ob uživanju v kulinaričnih stvaritvah kuharjev ustvarjajo naši zadovoljni obiskvalci. Edinstveni okusi pa vas bodo prepričali, da se boste k nam z veseljem vrnili.

Ugodno in udobno izkušnjo boste začutili tudi v objemu sodobnega interierja, naše prijazno osebje pa bo z veseljem ustreglo vašim željam in vam svetovalo pri izbiri iz bogate ponudbe vin.

Privoščite si a la carte romantično razvajanje v dvoje, ali nam dovolite, da za vas organiziramo pogostitev v večji skupini - družinskega kroga ali poslovnih partnerjev. Tudi v želji po izvedbi edinstvenega cateringa na izbrani lokaciji bomo z izbiro dekoracije, priprave okusnih menijev in profesionalne postrežbe poskrbeli za brezhibno izvedbo srečanja.

Za dodatne informacije o naši kulinarični ponudbi ali organizacijo dogodka po vaši želji nas kontaktirajte na številko +386 (0)5 66 67 100 ali nam svoje želje sporočite na mail info@hotel-piran.si.

 
Stjenkova 1, 6330 Piran

T: +386 (0)5 666 71 00
F: +386 (0)5 671 81 60
On-line rezervacija
Namestitev
Prihod Odhod
+386 (0) 5 674 22 20 booking@portoroz.si