Zakaj Portorož? - Portorož in Piran
SI
Povpraševanje
SI

Zakaj Portorož?

Očarljivost, navdih severnega Mediterana, prijaznost, kombinacija navdihujoče sodobnosti in očarljive zgodovine, funkcionalnost, profesionalnost. Portorož združuje vse to in še veliko več!

100-letna tradicija v turizmu

Portorož, obmorski kraj v osrčju Evrope, s svojo več kot 100-letno tradicijo v turizmu postaja vse bolj priljubljena in uveljavljena destinacija tudi v kongresni industriji. Širok izbor hotelske namestitve različnih kategorij, sodobne kongresne zmogljivosti, številna prizorišča za raznovrstne dogodke, gastronomski zakladi, trenutki popolne sprostitve, ogledi številnih kulturnih prireditev ali preprosto zabava. Vse to in še dodatno vrednost združuje Portorož - kratke razdalje omogočajo, da se lahko do vseh aktivnosti, poslovnih, družabnih ali za dušo odpravite kar peš.

Okolje, ki spodbuja delovno vnemo

Prečudovita lega v objemu bujnega mediteranskega rastja, palm, vrtnic, morja, vetra in soli  ponuja številne možnosti za organizacijo različnih dogodkov in aktivnega preživljanja prostega časa. Prepletanje različnih kultur in glasbe, narava, gastronomski užitki in pestra zgodovinska preteklost ustvarjajo okolje, ki spodbuja delovno vnemo, kjer pozabimo na vsakodnevne napetosti in se sprostimo. In ker je preprosto že samo prizorišče s pogledom na morje za vse, ki tega ne doživijo vsak dan, posebno.

Počutite se kot doma - med prijatelji

In tu so ljudje. S svojo prijaznostjo, profesionalnostjo in predanostjo skrbijo zato, da bodo vaši  dogodki potekali gladko s ciljem preseči pričakovanja in izgradnja poslovnega odnosa, ki temelji na garanciji zaupanja in kakovosti. In da boste na koncu rekli – v tej oazi mnogoterih užitkov se človek počuti kot doma, med prijatelji.

Piran - mediteranski biser

In še Piran. Mediteranski biser z bogato kulturno dediščino, ki leži na rtu piranskega polotoka v neposredni bližini Portoroža. Soline, idealna klima, pomorska trgovina in trgovina z zaledjem so Piranu zagotovili moč in bogastvo ter zgradili današnjo podobo mesta, ki je ohranjena še danes - kamnite ozke ulice, strnjene hiše, kulturno-zgodovinski in cerkveni objekti, prelepe beneške palače, živahni trgi, številni muzeji in galerije, obzidje, akvarij in priznane restavracije že stoletja kraljuje Piranskemu zalivu. In je nedvomno mesto kulture - skozi celo leto se na različnih trgih dogajajo številne glasbene, kulturne in gledališke prireditve. Dogodki kot so piranski glasbeni večeri, mednarodni slikarski Ex tempore, primorski poletni festival in razstava jaslic v piranskih cerkvah v prednovoletnem obdobju dajejo mestu poseben čar. Radovednost in željo po lepem zadovoljujejo muzeji in galerije, ogledi ljubkih trgovinic, obisk tržnice s sadjem in zelenjavo ali sejem starin na prenovljenem Tartinijevem trgu (Piran je namreč rojstni kraj violinista in skladatelja Giuseppa Tartinija).

Destinacija za vse letne čase

Zaradi vsega naštetega je odločitev preprosta – Vaše naslednje srečanje bo v Portorožu. In ni pomembno kdaj, saj to je destinacija za vse letne čase.

On-line rezervacija
Namestitev
Prihod Odhod
+386 (0) 5 674 22 20 booking@portoroz.si  
Posebna ponudba